דוקטור גרינטל שלום

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

31/05/2011 | 11:43 | מאת: מולא מוניר

שלום דוקוטר אני מולא מוניר תז25819913 היתי אצלך ב4-5 במרפאות חוץ רמפם וסיכמנו לעשותניתוח למרק ירךשמאל ונתת לי מכתב אובדן כושר עבודה ואני הגשתי אותו לחברת הביטוח עלמנת לקבל משכורת עכשיו הם רוצים ממני אישור מחלות לתקופות מוגדרות מרופא מקצועי כאילו מ5-5-2011 עד הודעה חדשה אני מבקש שתעזור לי כי אניניסיתי להגיע אליך דרך המרפאות ואמרו לי שזה רק ב16-6 וזה הרבה זמן אני צריך את המסמכים דחוף אם אפשר בבקשה תעזור ליי כמה שיותר מהר

05/06/2011 | 13:56 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

למר מוניר שלום וברכה אנו נשתדל להקדים את המפגש. תהיה בקשר עם דודי האחראי על המרפאה האורתופדית רמב"ם. נעשה כל שאפשר להקדים בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים