לגבי ניתוח אורתוסקופיה

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

12/05/2011 | 12:06 | מאת: חולה מתעניין

שלום. עברתי ניתוח shlef בגיל 13 כתוצאה ממחלת לייט פרטס. כיום אני בן 17 וסובל מכאבים עזים ולא מבצע שום פעילות ספורט למעט שחייה. לאחר הביקור האחרון במרפאה, הוצע לי ניתוח אורתוסקופיה שבו תשוייף העצם למבנה עגלגלי וחלק יותר על מנת לתת מרחב תנועה מוגדל ולמנוע כאבים כתוצאה משחיקה בין העצמות.(בגלל אי תקינות עצם ראש המפרק שנגרמה מהמחלה) רציתי לקבל יותר אינפורמציה לגבי הניתוח והשיקום הנלווה, וגם לדעת האם אוכל לחזור לפעילות ספורטיבית תקינה, ובמה הדבר תלוי.תודה.

23/05/2011 | 10:23 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

למר חולה מתעניין שלום רב כאשר אתה מעוניין בשרות אתה חייב להגיע לאותו אחד הנותן את השרות ולברר אצלו מה משמעות השרות. למשל אם אתה מעוניין ברכישת ארון אתה תשב אתו, תחליט לגבי הצבע, גודל, זמן אספקה, סוג העץ וכדומה. לכן כאשר מדובר על ניתוח אתה צריך לשבת מול המנתח ולשאול אותו שאלות. כל אדם אחר עשוי להטעות אותך היות ואף אחד לא בדק אותך, לא ראה את הצילומים, לא מבין מה אפשר לעשות ומה אי אפשר לעשות. לכן כל עצה שלא הגיעה בדרך כזו עשויה להטעות אותך בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים