בעיות בברכיים וקושי הליכה

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

31/03/2011 | 12:34 | מאת: רפאל

שלום רב אני בן 27 קרתה לי תאונה לפני פחות משנה מיכל שמן שנפל על שתי רגלי ונהייה לי כוויה עמוקה מדרגה שלוש ושתים עמוק והכוויה היא בגודל 28% מהגוף אחרי הניתוח התחיל להיות לי קיצור בטווח התנועה ולאט לאט הקיצור גדל היום אני בחוסר ישור בקגל שמול כ 45 מעלות ובימין כ 30 מעלות והכאבים הם בלתי נסבלים אחרי הליכה של 5 דקות אני מת מעייפות כאילו הלכתי 10 שעות ללא הפסקה אושפזתי בבני ציון במחלקת שיקום וזה לא עזר לי בכלום ואני כבר 6 חודשים אחרי טיפול בפיזיותראפיה וגם הידרותראפיה ללא שינוי בטווחים וכל יום הכאב גדל יש לי ניתוח בסוף השנה ואני לא יודע אם כן לעשות אותו או לא הרופאים לא נותנים לי תשובה ברורה הם צריכים לפתוח את הרגליםם ולהסתכל מה יש בפנים נבדקתי לא מזמל אצל אורטופד מומחה אמר לי לגבי הניתוח שיש מצב ששחרור גידים לא יחזיר את טווחי התנועה כי יכול להיות שקופסת הברך לקחה את הצורה שאני נמצא בה היום מה באמת אני צריך לעשות האם להיות עכבר נסיונות ולתת את הרגלים לרופאים שינסו ואני ומזלי ... אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד לי תודה

31/03/2011 | 15:46 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לרפאל שלום פורום אינטרנטי אינו תחליף לייעוץ רפואי. כאן אתה צריך הערכה יסודית והבנת הבעיה, לאחר מכן הצעת פתרון ואז לשבת ולדבר על הפתרון. לכן נבצר מהפורום לתת לך ייעוץ רפואי בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים