מפרק הירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

07/02/2011 | 09:32 | מאת: דורה

בוקר טוב- מפרק הירך שלי שחוק. אני בת 53. קבלתי לפני שבוע זריקת ג'ל במטרה להקל -אך הכאבים ממשיכים. בשלב הבא הרופא ממליץ על סטרואידים ואם זה לא יעזור אזניתוח להחלפת המפרק. שאלתי היא -הכאבים גדלים בלילה כאשר אני שוכבת -במיוחד בברך ובירך. למה זה קורה? מהי הסיבה לכאבים בברך מעין דקירות? תודה

08/02/2011 | 11:46 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לדורה שלום לאנשים רבים מפרק הירך שחוק במידה זו או אחרת. אצל רובם אין כאב או שיש תקופות כאב ותקופות שקטות. אנו בדרך כלל נמנעים מהזרקת סטרואידים לעומק מפרק הירך. כאשר מופיע כאב שמעיר בלילה אנו תמיד בודקים האם המצב של הנוון כל כך קיצוני שמביא לכאב כזה קשה או אולי ישנן סיבות נוספות לכאב שלא עלינו עליהן. זו הסיבה שצריך לחשוב, לברר, ואז להציע טיפול. בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים