אי יציבות

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

02/02/2011 | 09:07 | מאת: שרית

שלום מזה כמספר חודשים אני מרגישה חוסר יציבות של שתי הרגליים -בשכיבה אני מרגישה את מפרק הירך העליון זז אציין שעשיתי רק רנטגן לפרקי אגן וירכיים (תקין) וכלל לא לברכיים או קרסול שבקרסול וכף הרגל אני מרגישה תחושת "דחיסה" מן גמישות מאוד גדולה באזור החיבור של הקרסול לכף הרגל ובנוסף תחושת נדנוד, הבנתי שבמיפוי עצמות (יצא תקין) אי אפשר לראות דבר של חוסר יציבות נכון? בדיקה נורולוגית תקינה אציין שלפני התחושה של חוסר יציבות הייתי הולכת המון עולה מדרגות וכנראה שכל התופעות זה מעומס יתר אלו בדיקות עליי לבצע? אשמח לתגובה

08/02/2011 | 11:38 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לשרית שלום ככלל, כדי להבין מה יש למטופל הרופא קודם כל שואל שאלות מכוונות (שאלות שמעניינות אותו ופחות מעניינות את המטופל) בודק, ואז מעיין בבדיקות (אולי מזמין עוד בדיקות ) במכתבך תארת תחושות ותארת פענוח של מספר בדיקות הדמיה. ברור לך שחסר המון כדי להבין מה אולי יש לך ומה כדאי לעשות כדי לברר המשך. אין אנו יודעים היכן את מתגוררת. המרפאה האורתופדית שלנו ברמב"ם פתוחה לשרותך ובעצם צריך לשמוע, לבדוק ולעיין בבדיקות כדי להבין מה קורה אצלך בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים