כאבים באזור המפשעה והמפרק

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

19/01/2011 | 13:14 | מאת: אלי

שלום. אני סובל כ-8 חודשים מכאבים באזור מפרק ירך ימין.. ואזור המפשעה.. עברתי צילום, אולטראסונד, מיפוי עצמות וארטוגרפיה של פרק ירך ימין. כל התוצאות יצאו תקינות ובנתיים אני יושב בבית מושבת מכל פעילות גופנית אפשרית (למעט הליכה) לגמרי והכאבים אומנם הוקלו אך הם לא עוברים ואין שום שיפור בחודשים באחרונים. מה עוד עלי לעשות? האם הארטוגרפיה כם מראה אז אזור המפשעה? תודה מראש

30/01/2011 | 13:44 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה כאשר אני נפגש אם אדם המתאר תלונה כזו אני בדרך כלל מתחיל לשאול מחדש שאלות רבות, בודק, מעיין בהדמיות ואז שוקל לגבי הסיבה לכאב.לצערי זו הדרך היחידה שבה ניתן לעלות על דברים שלא נתגלו..... בברכה דר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים