החלפת ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

14/01/2011 | 20:30 | מאת: ש

בו 41 החלפת ירך לפי 5 שנים היה לי סורכומה בירך בראש הפמו החלפת ירך THR האם זה נכון שאני צריך עוד ניתו בעוד כמה שנים מה לא מספיק פעם אחת.?? איפרו שניתו הבא קצת יור מסובך האם זה נכון עוד שאלה אני עדין צריך לשמור על ממאמץ מותר ללא לרוץ ליזהר לא ליפול...

18/01/2011 | 11:08 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לגב' 'ש' הנכבדה כל משתל עשוי להישחק. ישנם משתלים בעלי תכונות של שחיקה נמוכה ובהם אנו משתמשים לאנשים צעירים. לכן צריך לדעת את סוג המשתל, לבדוק היטב את המפרק, לעיין בצילומי הרטנג, לראות איזה סוג משתל נמצא אצלך ובהתאם לכך ניתן לייעץ לך מה לעשות בברכה דר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים