טפול באפוסטרפיה

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

29/12/2010 | 08:22 | מאת: רחל

שלום רב ברצוני לשאול בקשר לטפול אפוסטרפיה. לפני חצי שנה התחלתי לסבול כאב בברך שלא יכולתי ללכת .עשיתי את כל הטפולים השמרניים קיבלתי זריקות חומצה הילרונית ה. המצב יותר טוב . אבל ברצוני למנוע את ההתדרדרות .וקראתי על טפול באפוס מה דעתכם על הטפול האם כדאי לנסות . או שזו עוד פרסומת. תודה מראש רחל

18/01/2011 | 10:44 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה כיום רופאים רבים מציעים למטופלים שלהם את השימוש באפוס כחלק מהטיפול השמרני. את המטופל הספציפי, מנקודת ראותו הסובייקטיבית של אותו אדם הסובל מניוון בברך לא ממש מעניינת הספרות האורתופדית, אם יש סיכוי כלשהו שהמצב ישתפר בעזרת אפוס הוא מוכן לנסות. החסרון הנו העלות הכספית ואורך התהליך. כך שאין המלצה חד משמעית, תלוי במקרה ובדרך החשיבה בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים