מניסקוס מידאלי וברכיים

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

10/12/2010 | 14:21 | מאת: יוסי

האם עבודה עלייה/ירידה מסולם עלייה/ירידה במדרגות עם נשיאת משקל וכיפוף הברכיים במשך שנים רבות יכול לגרום לנזק פגיעה של המניסקוס מידאלי ולשחיקה של הברכיים ?

19/12/2010 | 09:39 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

ליוסי שלום יש כלל ברפואה שכל שאלה ששואלים ומוסיפים את המילים "יכול להיות" יש רק תשובה אחת אפשרית: "יכול להיות". גם השאלות עם השכיחות הכי נמוכה, שכיחות דמיונית של ממש, עדיין זוכות לאותה תשובה "כן, יכול להיות" זו תשובה אוטומטית ויחידה. השאלה ששאלת נוגעת לפגיעה מצטברת זעירה והיא מאד תלויה בכמות הפעילות וזמן הפעילות. בדרך כלל רלוונטית לפעילות הנעשית לאורך יום העבודה כולו ובמשך שנים רבות ובמשך כל ימות השבוע. בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים