כתובת של אורתופד מפרקים בפראג

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

30/11/2010 | 00:53 | מאת: דונה

שלום, עקב נסיעה לפראג אני מעוניינת להצטייד בכתובת של אורתופד טוב או מחלקה אורתופדית טובה למקרה שאזדקק. הבעיה שלי היא במפרק הירך. תודה מראש על כל המלצה.

30/11/2010 | 13:11 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה כזכור אנו נמנעים מהמלצה על תכשירים, רופאים, מכשירים וכדומה. זאת גם בארץ וגם בחו"ל אין לנו כרופאים כלים להחליט לגבי עמית האם הוא ראוי להיות ברשימת ה"טובים" או ברשימת "בינונים" או אחר. לכן לצערי ואולי לשמחתי אין אנו יכולים להמליץ על אורתופד בברכה דר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים