אי יציבות בברכיים ואגן

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

22/11/2010 | 14:31 | מאת: שרית

שלום הייתי אצל אורטופד הוא שלח אותי לרנטגן ומיפוי עצמות ויצא תקין- עם זאת בהליכה אני מרגישה תחושת נדנוד של שתי הרגליים, אי יציבות בברכיים ממש כאילו שאני הולכת ליפול מה עוד אפשר לעשות?

23/11/2010 | 07:14 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לשרית שלום הרגשת נדנוד וקושי בהליכה עשויים להיות על רקע אורתופדי, החל מבעיית עמוד שדרה והמשך בבעיית ברכיים, אך עשוי להיות על רקע נאורולוגי או אחר. לכן החכמה הנה לגשת לרופא המשפחה שהנו רופא הרואה את כל התמונה, לנגוע בברור מכל צד שלו כולל הצד האורתופדי (צילום ומפוי תקינים אינם הופכים אותך לבריאה) ולהגיע לאבחנה הנכונה בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים