עוד שאלה לד"ר גרינטל

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

08/05/2007 | 18:19 | מאת: דגנית

ברשותך, האם רצוני לדחות הניתוח לעוד חצי שנה יכולה להזיק למפרק הירך? האם יפה שעה אחת קודם? לא מדובר על כאבים, מדובר על הצליעה האם תתגבר עקב הדחייה, האם השחיקה תורע?

09/05/2007 | 22:46 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לדגנית שלום כאשר מפרק הירך מנוון בדרך כלל חצי שנה לא תעלה ולא תוריד מבחינת המפרק. מצבים אחרים, שבהם חצי שנה יש לה משמעות, נדירים עד מאד. יתכן שהשחיקה תוחמר קלות אבל הפרמטר הקובע הנו כאב, והרגשה פנימית שאינך מעוניינת להמשיך יותר במצב הנוכחי הכאוב. בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים