שבר בראש הפמור

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

12/11/2010 | 09:03 | מאת: יעקב .ר

בוקר טוב מאחר ואני מטופל בבית חולים רמבם במחלות לב .ריאה .וריאמוטולוגיה .ואוטוספורוזיס .ניתגלה עצלי שבר בראש הפמור לפני כחודש ימים טופלתי בארידה למשך 3 ימים לווריד באישפוז והומלץ לי לא לידרוך על רגל ימין. רופא המישפחה שלי נתן לי הפניה לאורטופד שגם יתן חוות דעתו בנושא האורטופדי היתי מבקש לקבל הנחיות כיצד אני יכול להיתקבל לבדיקה במחלקתכם כי היתי רוצה שכל הנושא הרפואי שלי יטופל ברמבם בגלל אמינותכם המיקצועית והרפואית ובגלל כל הבעיות הרפואיות שלי{עלי לציין כי כל בדיקות רנטגן .מיפוי .לM.I.R נעשו ברמבם בזמן האישפוז וכמו כן ראה אותם אורטופד אנני זוכר את שמו} בתודה מראש יעקב.ר

18/11/2010 | 11:27 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה כל מה שעליך לעשות הנו לדבר עם דודי בחלון הקבלה של המרפאה האורתופדית ונראה אותך בצורה זריזה נשמח לתת שרות בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים