שבר בפיקת הברך.

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

25/10/2010 | 12:50 | מאת: אורה

לפני כשנה ותשעה חודשים החלקתי וכתוצאה מזה נגרם לי שבר בפיקת הברך והיא נחצתה לשניים.הפיקה קובעה בעזרת חוט מתכתי שהקצה שלו נפתח וגרם לי לכאבים חזקים. לאחר שנוצר איחוי נותחתי שוב להוצאת המתכות, אלא שכעבור פחות משבוע השבר נפתח ונותחתי שוב לקיבוע בתוספת שני ניטים של טיטניום. שבוע לאחר מכן נותחתי שוב עקב זיהום קשה בברך. אני סובלת כאבים חזקים ומאחר שיש כבר איחוי של הפיקה הוסכם להוציא את המתכות. בינתיים התברר שכתוצאה מכל הניתוחים חסרה לי חתיכת עצם בפיקה.נאמר לי שאין אפשרות לפיקה חלופית.הוזמנתי לדיום רפואי והייתי אמורה לקבל תור לניתוח נוסף אבל בינתיים נקבע לי דיון רפואי נוסף בפני 3 רופאים. שאלתי היא, מה הן האפשרויות הניצבות לפני כדי שאוכל לחזור לחיים מלאים. בתודה ובברכה,

28/10/2010 | 15:12 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה במצב כזה אותו את מתארת אנו דנים במסגרת המחלקה ומחפשים דרך לעזור. בדיון תמיד עולים פנים לכאן או לכאן, אין בדרך כלל פתרון אחד, לכל דרך יש יתרונות וחסרונות.... בהצלחה ד. גרינטל

31/10/2010 | 09:05 | מאת: אורה

שלום ד"ר גרינטל. תן\ודה על תשובתך לשאלתי על השבר בפיקת הברך.לא הצלחתי להבין מדבריך מהן הדרכים לכאן ולכאן ומה הם היתרונות והחסרונות של כל דרך. אודה לך מאד אם תוכל לפרט ולפשט את הענין כדי שאדע מה עומד לפני. בתודה ובברכה, אורה.

מנהל פורום החלפות מפרקים