יהודה הנשיא נתניה

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

21/10/2010 | 11:31 | מאת: יהודה רואס

אני בן 49 שנים בועדה לפני ניתוח להחלפת פרק ירך הועדה החליטה שאני עדיין יכל למשוך עם הפרק הקים למרות שרואים בצילום באופן ברור שפרק הירך לא תקין בנוםף כאשר אני הולך למעלה משניי קילומטר מתחילים הכאבים שהולכים ומתגברים. השאלה אם לעשות את הניתוח עכשו כאשר בריאותי תקינה או להמתין עד להדקה התשעים

28/10/2010 | 15:31 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

ליהודה שלום זאת שאלה של מליון דולר. שים לב שהועדה לא דברה על הבריאות שלך וזה נכון: לא עושים ניתוח היום מתוך החשש שעוד יומיים אהיה חולה ולא אוכל לעבור אותו מצד שני כנראה ההתרשמות היתה שהמצב לא נורא ולא צריך בדחיפות לבצע את הניתוח....אולי? יתכן וכאן יש מקום לחוות דעת נוספת, יתכן ואולי צריך להמתין לחזור לועדה לאחר תקופה..... בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים