ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

13/09/2010 | 10:39 | מאת: דפנה

אני צריכה לעבור החלפת ירך בשני הצדדים האים ניתן לעשות זאת בואת אחת זאת אומרת להחליף את שנהם בנתוח אחד בנתיים יש לי כאבים =ולא יכולה לדרוך על הרגל אני בטור לאורטופד אחר כך יפנה אותי לקדם נתוך ואז אקנס לטור אי אפשר לקצר הליכים?

28/09/2010 | 13:43 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לדפנה שלום נראה לי שענינו על עניין זה אך נוסיף: בדרך כלל לא מקובל לבצע שני ניתוחים בבת אחת, מאמץ השיקום לעיתים מאד גדול, לא תמיד הכוח של המטופל מספיק, אז השיקום עשוי להיות איטי ופחות יעיל.מצד שני, לעיתים קרובות המפרק החדש מאשפשר לשאת עומס ואז הכאבים מהצד השני פוחתים נאחל לך מועדים לשמחה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים