מצטרפת ליובל

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

20/04/2007 | 20:34 | מאת: גליה

גם אני נפגעת חברת CTR. הבטיחה לי הרים וגבעות לקחו הכסף מראש ולא רק שלא היתה הקלה , הם גם לא מוכנים להחזיר הכסף. חשה מרומה ושוקלת תביעה משפטית.

21/04/2007 | 06:45 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לגליה שלום לצערי אנו אינו פורום בו יש מקום לבטא שביעות רצון או חוסר שביעות רצון מתרופה או טיפול כלשהו. ככלל, כל פורום בו מובעת דעה כנגד משהו קיימת חובה מסויימת לשמוע גם את הצד השני "אני מאשים" גורר "אני מאשים חזרה" מהצד השני. כך שמתחילים לנהל דיון באינטרנט שאולי מקומו בבית המשפט ולא כאן. נחזור למטרות הפורום: הוספת מידע, לנסות לתת לאנשים למצוא דרך כאשר הם נואשים או תקועים וזאת במגבלות של כל פורום ופורום נחזור למה אנו לא רוצים בפורום: לא פרסומת חיובית, לא פרסומת שלילית. הפורום אינו במה. נשמח לנסות ולתת תשובה לכל בעיה. ולכן אנו פונים אלייך : האם אנו יכולים לעזור לך? בברכת יום עצמאות שמח ד"ר גרינטל

02/12/2007 | 16:49 | מאת: תמי ויינריב-שפיגל

שלום לך דר' ארנן היקר. קודם כל אתה יכול להיות בטוח שאין מדובר בסתם עוד פרסומת אבל קודם כל אזכיר לך מהיכן אנחנו מכירים לפני למעלה מעשרים שנה שרתתי כחובשת במרכז רפואי גולן ואתה עשית שם מילואים אני זוכרת אותך לטובה כיוון שבאותה תקופה היה שם מפקד מטומטם בשם שמעון קורץ שאגב היום הוא רופא עיניים באיכילוב בכל מקרה הוא ניסה אז להתנכל אלי ולאחר שחילי גולני גנבו לי מלעכ מהמרפאה הוא שלח אותי למשפט צבאי בנפח ואתה כתבת מכתב יפיפה של עדות אופי, עלי כמובן, על זה שאני חובשת טובה ואפילו רוצה להיות אחות. אז לימים באמת נהייתי אחות ועבדתי 11 שנה באורטופדית אצל פרופ דקל שהוא כמו אבא שלי וכמובן שעסקנו שם בהחלפות מפרקים רק שלפני 3 שנים התחלתי לסבול מפריצת דיסק ואז עברתי לפנימית מייעצת הפרוייקט של קבוצות התמיכה החל ביוזמתי והוא ממש פרוייקט מבורך שאתה יכול לקרוא עליו בקובץ המצורף לפני שנה אף זכיתי עליו במקום הראשון בפרס של איכילוב שלחתי את ההודעה לאתר שלך רק בגלל שיש לי סנטימנטים לחולים עם החלפות מפרקים ומהכרותי איתם ועם משפחותיהם הקבוצות באמת מתאימות ארנן ממה שאני זוכרת אתה איש טוב ומקווה שנשארת כזה ולכן אולי גם תפרסם את ההודעה שלי בראש האתר רק שתדע שכל הפרוייקט הוא מכספי תרומות ואני עושה הכל בהתנדבות ומזמני הפרטי אני מאמינה שמה שאני עושה חשוב וחיוני תקרא את הכתבה אני בטוחה שתעניין אותך בכל מקרה שמחתי לראות שגדלת והצלחת ואני מקווה שאתה גם מאושר בחייך תמי ויינריב-שפיגל אתה לא זוכר שקראו לי שפיגלר?

מנהל פורום החלפות מפרקים