כאבים עזים במפרקי ירכיים.

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

16/06/2010 | 17:08 | מאת: אלי

שלום רב. שמי אלי ולפני שנתיים לערך התגלה אצלי AVN במפרק ירך ימין ולאחר שנה במפרק ירך שמאל, בצילום MRI האחרון לפני כחצי שנה הממצאים היו תקינים אולם הכאבים לא פסקו אלא פחתו אולי ב20% ,בצילום רנטגן האחרון שביצעתי כעת נמצא: "היסתיידיות אחדות מושלכות על ראש הירך מימין ועל רקמה רכה סמוך לGT משמאל" ,ברצוני לדעת מה פרוש תוצאת הבדיקת ואם היא הגורם לכאבים העזים ולמגבלותיי היומיומיות? בתודה מראש אלי.

17/06/2010 | 15:17 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לאלי שלום עניינית יכול להיות שהממצא בצילום קשור לבעיה ויתכן שאינו רלוונטי לבעיה והנו ממצא אקראי. כדי להבין את ההדמיה אנו צריכים תמיד לשוחח ישירות עם המטופל, להבין את הבעיה, לבדוק, ואז לראות אם אנו מבינים מה קורה בעזרת ההדמיה בכבוד רב ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים