שריפה ברגל

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

05/06/2010 | 00:02 | מאת: שרון

בת 44 לפני 18 חודשים עברתי ניתוח HIP RESURFACING בהצלחה יתרה. מאז ללא כאבים ומרוצה מאוד. מאתמול הרגשת שריפה בירך, לא כאבים. מאוד מוטרדת, כמובן שאפנה לאורטופד לבדיקה. מנסיונך הרב האם ידוע לך תופעות שכאלה? יש סיבה לדאגה?מה זה יכול להיות? תודה

06/06/2010 | 16:03 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה הרגשת שריפה בירך יכולה להיות משהו חולף חסר משמעות (כפי שבדרך כלל) ויכולה להיות סימן ראשון לבעיה משמעותית (נדיר). כך שיש תופעות כאלו, בדרך כלל אין סיבה לדאגה אך לדאוג זה תמיד טוב היות ואז לא מזניחים מאומה...... בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים