שאלה

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

22/04/2010 | 16:41 | מאת: שלום

ד"ר שלום מה פרוש המילה אמפליטודה שמופיעה בבדיקת אי אמ גי ברגלייים, האם יש משמעות לכך שקיים הבדל באפמליטודה ברגל אחת(החולה) 3 "בסולם האמפליטודות לעומת רגל שנייה הבריאה עם אמפליטודה 12. תודה.

02/05/2010 | 14:17 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה המילה אמפליטודה מתורגמת לעברית 'משרעת'. משמעותה משתנה בהתאם למצב הרפואי הנבדק, לסוג המכשיר, ופרמטרים נוספים רבים. לצערי אין בתחום החלפות המפרקים יכולת לעזור בהבנת הנושא אלא בתחום הנאורולוגי בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים