ד"ר גרינטל

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

23/03/2010 | 12:20 | מאת: יוכי

לא הבנת כראוי לא עברתי ניתוח להחלפת ירך, שאלתי אם על אף הכאבים הפוקדים אותי במפרק ירך ימני האם ניתן וטוב להמשיך בהתעמלות פילאטיס פעמיים בשבוע? אמא שלי היא זו שעברה את הניתוח ולכן אני מודאגת מהכאבים שפוקדים אותי במיוחד כשאני מתרוממת מישיבה.

18/04/2010 | 07:02 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

ליוני שלום התנצלותי על אי ההבנה כאשר מפרק ירך כואב בפעילות גופנית מסוימת כלל האצבע אומר שצריך להפחית או להפסיק את אותה פעילות עד לסיום הברור. לכן כדאי לפנות לברור ולבדוק את סיבת הכאב, אז ניתן לדעת אם אפשר לחזור לפעילות זו למרות הכאב או אולי הפעילות גורמת נזק. בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים