לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

03/03/2010 | 00:35 | מאת: עליזה פלד

אימי נכנסה לניתוח פשוט - שהוא שבר ירך, לאחר שבועיים היא חזרה עם תזוזה של המסמר מהמקום ,וניתוח חוזר להחלפת פרק ירך, היא לא מצליחה להחלים ,אימי קיבלה פצע שאינו מחלים,והיא מתדרדרת גופנית ופיזית האם עליה לקפח חיים לאחר ניתוח שמוגדר קל איך אפשר לעזור לה להחלים

09/03/2010 | 13:32 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לעליזה שלום בגיל המבוגר גם כאשר האדם יחסית מאד מבוגר הרזרבות שלו אינן רבות. גם כאשר הניתוח מצליח ואין סיבוכים כמו זהום וכו' לא תמיד הוא יכול להתגבר ולהחלים. ניתוח דורש הרבה כוח וממצה את הרזרבות הגופניות והנפשיות. כך שאין ניתוח קל, אין ניתוח קטן. לעיתים מצליחים לאגור כוחות לניתוח הראשון ולא מסוגלים להתגבר על השני. מצד שני אנשים רבים לאחר תקופת ירידה מסוימת מצליחים להתגבר בעזרת המשפחה, הטפול הסיעודי הטוב, התזונה וחוזרים לעצמם נקווה לטוב ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים