מפרק ירך לצעיר

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

14/02/2010 | 13:54 | מאת: יעקב

האם יש בפורום צעירים שעברו נתוח או לפני נתוח.אשמח לקבל תגובות או חוויות או התלבטויות.

14/02/2010 | 20:11 | מאת: nnn

אני עברתי נחלפת ברכיים וירכיים התחלתי בגיל 27

15/02/2010 | 20:22 | מאת: יעקב

אני בגיל 28 לפני נתוח החלפת מפרק ירך לאחר תאונה האם יש לך מסקנות ממה שעברת שתוכל לתת לי ?

21/02/2010 | 12:06 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

ליעקב שלום אם יש דרך שבה אתה יכול להטעות את עצמך בצורה היעילה ביותר הרי פניה לקהל הרחב הנה דרך בטוחה להטעיה עצמית. א. אתה שומע דעות של אלו שטרחו לענות או מעוניינים לענות ואז מטבע הדברים אין אתה יודע מה קורה בדרך כלל ב. אין אתה יודע את כל הפרטים מסביב שהם קרדינלים להצלחה או לכשלון של התהליך הניתוחי. לכן דברים שרלוונטים לאדם אחר אינם בהכרח רלוונטים עבורך. ג. מטבע הדברים אלו שהצליחו לאחר סבל ממושך נוטים לדחוף לכוון ניתוח ולהיות קולניים בתחום. הדבר עשוי לסכן אם כי בתום לב אנשים אחרים. ד. אסור שהחלטה לגבי ניתוח תהיה מבוססת על חויות של מישהו אחר לכן ההתלבטות צריכה להיות מול המנתח. בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים