החלפה מפרק ירך (ניזלת מים מהפצע)

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

01/02/2010 | 20:35 | מאת: רן

אימי עברה לפני 14 יום החלפה מפרק לירך עד היום 14 יום לאחר הניתוח יש ניזלת מים גדולה מהפצע אימי בת 92 אני יודע שזה סיבוך של הניתוח!! השמח לקבל הסבר למה יש ניזלת מים ומה אפשר לעשות בנידון נ.ב סליחה על שגיעות הכתיב עולה חדש

04/02/2010 | 08:54 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לרן שלום הפרשה מפצע ניתוח הנה דבר שכיח. בתהליך הרפוי הגוף מסלק רקמות ומצטבר נוזל, חלק ממנו נספג, חלק ממנו מופרש החוצה. כך שזה עשוי להיות תהליך נורמלי. מצד שני ההפרשה עשויה לרמז על תהליך זהום בהתחלתו. לכן הדבר החכם הנו ליידע את הרופא שניתח ובהקדם, לקבוע בדיקה במרפאתו ולקבל ממנו את המשך ההנחיות. בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים