סעיף 2 בשאלתי לגבי ארקוקסיה 90

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

27/03/2007 | 08:27 | מאת: שמואל טהר

נכבדי ד"ר גרינטל ,יישר כוח על תשובותיך המלמדות והמסייעות מאוד. 1. מאחר ואיני צורך כלל תרופות למעט משאף וונטולין ,אודה לך אם תואיל להשיב לשאלתי בצריכת ארקוקסיה 1-2 כדורים תוך שבוע - 10 ימים. ( במפורש לא כל יום ). 2. מסייע לי בתפקודי הטוב יחסית, עד לקבלת ההחלטה על ידי , לבצע את הניתוח ולאחר ההרזיה.

29/03/2007 | 15:08 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

למר טהר שלום ארקוקסיה הנה חלק מהתרופות הרבות שיש לעזרה בתחום זה של ניוון המפרקים השונים. צריך להזהר עקב הפוטנציאל של אינטרקציה בין תרופות. אם אין בעיה בתחום זה ואין תופעות לואי הרי התרופה טובה ועוזרת ואין סיבה לא להשתמש בה בצורה זהירה. בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים