הסתיידות במפרק ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

26/09/2009 | 14:25 | מאת: דנה

אבקש לדעת מה הכוונה שיש הסתיידות במפרק הירך לאחר שהוחלף לפני כשנתיים.האם זה אומר שהיתה בעיה בניתוח? ממה זה נגרם ההסתיידות ומה זה בכלל?

29/09/2009 | 06:44 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה הסתיידות (שקיעת סידן) עשויה להיגרם סביב כל מפרק שעבר ניתוח. ניתן לראות סביב המרפק, סביב מפרק הירך ומפרקים נוספים. ישנן דרגות שונות של ההסתיידויות כאשר הסיבה להווצרותן כמעט ואינה ידועה. בדרך כלל, בדרגות הנמוכות אינן מהוות הפרעה ואינן דורשות טיפול ספציפי. בברכה ד. גרינטל

07/11/2009 | 18:14 | מאת: פדילי

רציתי לשאול מה המשמעות של שינויים ניווניים במפרקים פסטרים עם היצירויות של הפורמינות

מנהל פורום החלפות מפרקים