ניתוך ברך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

03/09/2009 | 21:13 | מאת: שרון

שלום אמי בת 59, לאמי יש סוכרת,לחץ דם ,אסמה, כולסטרול ובריחת סידן. לפני כדנה היא עברה ניתוך להחלפת ברך ועדין כואב לה הרגל וגם היא אינה יכולה לקפל את רגלה. לאמי יש עודף משקל בגלל התרופות שהיא לוקחת ואין לה אפשרות להרזות דקטור מה אתה ממליץ לעשות ?

06/09/2009 | 07:03 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה זהו אחד הנושאים הקשים ביותר: איך פותרים בעיה של ברך נוקשה שלא הצליחה לאחר ניתוח החלפה ראשון. קודם כל יש לשלול זהום על ידי בדיקות דם, אולי מפוי מתאים. אם תקין : צריך להבין (בדיקה, צילומום וכו') מדוע הניתוח לא הצליח ומהי הדרך לשפר אותו...... בהצלחה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים