האם יש קשר

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

04/08/2009 | 11:14 | מאת: עופר מרדכי

אובחנתי כסובל מאוסטואטריטיס ואוסטופורוזיס כרגע סובל מבעיות בשתי הבירכיים ובשתי כפות הרגליים מנח כפות הרגליים השתנתה אמור לעבור 4 ניתוכים 2 בבירכיים ו2 כפות רגליים שיחזור האם יש קשר בן הדברים ואם הטיפול הטרופתי אמור לעזור ולא להמשיך מטופל בטסטרון וארט 50 וגלואקזין

16/08/2009 | 08:01 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה כזכור, כתבנו בעניין הסיבה לתהליך הניוון. לעניין אוסטאופורוזיס רצוי להבדק על ידי מומחה בתחום המטבולי היות ויש להבין את הסיבה לאוסטאופורוזיס ורק לאחר מכן לשקול אם הטיפול שאתה מקבל רלוונטי. בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים