כאבים בברך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

31/07/2009 | 18:07 | מאת: אילנה

חמותי בת 70 סובלת כבר 5 שנים מכאבים בברכיים במיוחד ברגל ימין. האורטופד שמטפל בה אמר כי ישנה שחיקת סחוס בברכיים והיא תצטרך לעבור ניתוח בקרוב.בינתיים היא התחילה לקחת מגה גלופלס כי נאמר לה שזה יכול לדחות את הניתוח. השאלה שלי-לכמה זמן זה יכול לדחות ניתוח ומתי מחליטים שזה הזמן לעשות ניתוח. בברכה,אילנה

03/08/2009 | 12:23 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לאילנה שלום החלק החשוב ביותר בשאלתך הינו מתי יש מקום להגיע להחלטה ניתוחית. לניתוח מגיע אדם שהכאב מביא אותו להפחתת איכות חיים, לקושי ביום יום שאינו מוכן להשלים אתו יותר, כאשר הקושי נמשך תקופה ארוכה, כאשר הטפולים לא עוזרים. אלו המקרים בהם הניתוח עוזר ביותר. לכן תוספי מזון יכולים (אולי) לעזור בתחום הפחתת הכאב, חזרה מהירה יותר בתפקוד, בעיקר בשלבים ראשונים ולא מתקדמים של תהליך הניוון. בברכה ד. גרינטל

03/08/2009 | 12:24 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לאילנה שלום החלק החשוב ביותר בשאלתך הינו מתי יש מקום להגיע להחלטה ניתוחית. לניתוח מגיע אדם שהכאב מביא אותו להפחתת איכות חיים, לקושי ביום יום שאינו מוכן להשלים אתו יותר, כאשר הקושי נמשך תקופה ארוכה, כאשר הטפולים לא עוזרים. אלו המקרים בהם הניתוח עוזר ביותר. לכן תוספי מזון יכולים (אולי) לעזור בתחום הפחתת הכאב, חזרה מהירה יותר בתפקוד, בעיקר בשלבים ראשונים ולא מתקדמים של תהליך הניוון. בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים