זריקה היאלורונית

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

24/07/2009 | 15:16 | מאת: קרן

שלום רב! א. האם יש סיכונים בזריקה היאלורונית? או שהסיכון בה שפשוט לא תשפיע? ב. סל הבריאות דרך קופ"ח לא מממן את ההזרקות, האם בכל זאת ניתן לעשותן בבית חולים במימון עצמי או רק דרך רופאים פרטיים? ג. האם כל אורטופד מומחה לכף רגל יודע להזריקה או רק רופאים ספציפיים? במידה ורק רופאים ספציפיים- האם תוכל לומר לי שמות בבקשה... ד. האם עליי לרכוש את החומר לבד או שאולי עדיף שאקנה אותו לבד בחו"ל נאמר?! תודה רבה!

26/07/2009 | 20:00 | מאת: שי

את הזריקה ניתן לקנות בחברה עם הנחה כמדומני 3 זריקות ב-1140 ש"ח זה המחיר שמשלמים במכבי ובמאוחדת

מנהל פורום החלפות מפרקים