כאב בפרקי יכרכיים

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

11/07/2009 | 13:50 | מאת: פז

אני בת 55 , מזה 5 שנים סובלת מכאבים בפירקי הירכיים. צלום רנטגן שערכתי לאחרונה הצביע על זיזים בולטים לצידי הירכיים הגורמים לכאבים. אורטופד אמר שניתן להסיר אותם בניתוח אך התופעה תחזור אחרי חצי שנה. כמו כן לצד פרק ירך שמאל נוצר שקע . אני מודאגת ואיני יודעת למי לפנות שכן עברתי כבר הרבה רופאים מקצועיים וכל שאמרו לי זה לחיות עם הכאב. האם יש פרוצדורה או תרופה. אודה לתשובה.

19/07/2009 | 08:29 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה בכל מצב שכזה נדרשת חוות דעת נוספת: א. צריך לחשוב אם הממצאים שתארת הם מקור הבעיה או אולי יש בעיה אחרת וכולנו נסחפים וחושבים רק על מה שגלוי ולא על מה שמסתתר... ב. צריך לשקול את הטיפול הרלוונטי שנית לכן בעצם צריך לבדוק, לעיין בצילומים, לעיתים בדיקות דם ואז לחשוב..... בהצלחה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים