החלפת (ניתוח)מפרקי ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

17/06/2009 | 13:36 | מאת: ראובן

אני בן 62,חולה במחלה ששמה אנקילוזיס ספינדולייטס. אפס תנועה בשני המפרקים.אני מתהלך עם שני מקלות בקושי רב. שאלה:מה עדיף,ניתוח רגיל או ניתוח בעזרת מחשב שאמור לא לחתוך את שריר בניתוח ככה אני הבנתי. שאלה 2:האם להערכתך יחול שיפור משמעותי לאחר הניתוח,כמובן שהכל יחסי.תודה.

21/06/2009 | 07:12 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לראובן שלום התשובה הרבה יותר פשוטה ממה שאתה משער. הניתוח הנכון הנו זה שהמנתח שלך מצליח בו הכי הרבה. ישנם מנתחים שעושים זאת בעזרת מחשב ואחרים התוצאה הטובה ביותר אצלהם הנה בגישה המסורתית. לכן: דבוק בעצת המנתח שלך. בחר קודם כל את המנתח.... לגבי השאלה השניה : סביר מאד שבמצב זה יהיה שפור מהותי לאחר הניתוח בהצלחה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים