האם הניתוח שלי נקרא מתקדם או שיש יותר מתקדם מזה?

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

17/06/2009 | 09:51 | מאת: Nita

שלום לדוקטור!! אני עברתי ב- 2006 ניתוח להחלפת פרק הירך: הכניסו לי טיטניום כשה- CUP מחרסינה וגם היה בלי הדבקה קבועה: cementless. אני זוכרת כשהתעוררתי לאחר הניתוח המנתח בא ואמר לי: "יש לך ניתוח "מרצדס"! (השווה לאוטו הכי טוב בעיניו), הכי טוב שאפשר לעשות" המשיך ואמר. האמנם? זה הסוג הכי מתקדם שיש כיום? נחוץ לי לדעת כדי שאוכל לספר לקרוביי את האמת, הכי קרוב לאמת שאפשר. לדעת מה בדיוק עברתי, בעיני מומחה אחר,(כמוך) בלי קשר לאיזה מנתח ניתח אותי. מישהו נויטראלי ומומחה בתחום - תודה רבה מראש!!

21/06/2009 | 07:08 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לניתה שלום המשתל אותו את מתארת נחשב באמת למשתל מתקדם ביותר ומודרני ביותר. לחלקים גדולים מהעולם הרפואי עדיין לא הגיע... בהצלחה ד. גרינטל

21/06/2009 | 07:14 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לניתה שלום המשתל אותו את מתארת נחשב אחד המתקדמים ביותר שיש.... בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים