בדיקת סיטי

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

15/03/2007 | 07:31 | מאת: שגיא

בבדיקת סיטי התקבלה התשובה הבאה-בראשי הפמורים מודגמת אי סדירות של מבנה גרמי באזורים סוב קורטיקלים עם פס סקלרוטי הממצאים מתאימים לנקרוזיס אוואסקולרית. רציתי לדעת בבקשה בעברית פשוטה יותר מה הכוונה בתשובה זו?

18/03/2007 | 18:02 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה נקרוזיס אווסקולרית משמעותה שפיסת עצם בראש עצם הירך לא מקבלת אספקת דם. מצב זה עשוי להיות קשור לבעיות אחרות ויכול להיות בעיה ראשונית. בעיקרון, חשוב במקרים אלו לראות מה הוביל את האורתופד להזמין את הבדיקה ואם התשובה רלוונטית לבעיה בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים