אני חייבת לעבור ניתוח כף רגל (איבחון ממומחה כף רגל

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

26/05/2009 | 17:03 | מאת: וולף ריקי

יש בידי איבחון לניטוח כף רגל ממומחה +צילום ו-CT היתי רוצה לעבור את הניתוח במהירות האפשרית בידי מנתח מומחה עדיף בחיפה ..אבל גם במקום אחר אפשר. האם תוכלו לעתכן אותי למי לפנות ולא לחכות לטור של "מכבי"

27/05/2009 | 15:18 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

ריקי שלום לצערי אני מנוע מהמלצה על מומחה זה או אחר או על מסלול זה או אחר לביצוע הניתוח. אנא ראי זאת באופן רחב יותר: מסתבר שרוב ההמלצות שמגיעות מהעיתונות, "רשימת הרופאים הטובים ביותר" וכדומה, בנויות על מערכת יחסי ציבור וקשרים של אותם הרופאים. לכן אנו מתנצלים ומבקשים לא להמליץ על רופא, פרוצדורה, בית חולים וכו'. בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים