בדיקת MRI ארטרוגראפית - (Wizeguy)

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

24/05/2009 | 23:48 | מאת: wizeguy

שלום, עקב כאבים במפרק ירך ימין (וכבא בברך ימין) יש חשד שיש קרע בלברום מאחר ואין ממצאים בצילומי רנטגן רגילים ולא באולטרא סואמד (US) הופנתי לבדיקת MRI ארטרוגראפית. אני חושש מהזריקה.אמרו שהזריקה במפרק. אודה לכם אם אפשר לקבל יותר פרטים בענין.

27/05/2009 | 07:11 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה ככלל, חובתנו כרופאים להסביר למטופלים את היתרונות והחסרונות בכל פרוצדורה והדרך הנכונה הנה לשבת מול הרופא המבצע את הבדיקה, להבין את כל רזי הבדיקה ואז לחתום על הסכמה. חשש הנו רגש היכול לנבוע מסיבות רבות ואתה צריך לבדוק עם עצמך מה הסיבה שאתה חושש, לראות כאשר אתה מגיע לבדיקה אם הרגש החושש תואם למציאות ולהחליט. אפשרות נוספת הנה להתייעץ עם רופא נוסף לגבי הצורך בבדיקה. דהיינו, לקבל חוות דעת נוספת לגבי האבחנה והצורך בבדיקה בהצלחה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים