כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

23/05/2009 | 20:44 | מאת: עמית

שלום רב, אני בן 17 והייתי רץ לא מזמן על בסיס קבוע ריצות של 2000-5000 ולא העמסתי על הרגליים יותר מדי. לא מזמן החלו לי כאבים בחלק השמאלי חיצוני של ברך ימין ועל אף מנוחה ממושכת הכאב חוזר במאמץ. אשמח אם תוכל לתת לי הבחנה ראשונית לפני שאני פונה לרופא. בתודה מראש עמית.

24/05/2009 | 11:40 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לעמית שלום חשוב שתדע שאבחנה רפואית בנויה על שלשה נדבכים: הנדבך הראשון הנו השיחה פנים מול פנים עם הרופא הנדבך השני הנו הבדיקה עצמה הנדבך השלישי הנו הדמיה כגון צילומים, בדיקות דם וכו'. רק לאחר שעוברים את שלשת השלבים ניתן להגיע לאבחנה אפילו ראשונית. זה כדי למנוע מצב שבו אתה מקבל ניחושים..... בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים