בריחת סידן

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

11/05/2009 | 17:45 | מאת: LILI

שלום ד"ר, האם בגיל 32 אוסטופורזיס שנגרם כתוצאה מבעיות ברגלים שגרמו להפעלת הרגלים בצורה פחותה במשך תקופה של חודשים ארוכים - זה תהליך הפיך והמצב יכול לחזור לקדמותו עם התחלת פעילות גופנית או שבריחת הסידן והחללים שנפערו בעצמות ישארו כמו שהם ומה שאפשר לעשות זה רק למנוע הדרדרות נוספת? תודה

24/05/2009 | 11:38 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה אוסטאופורוזיס בגיל צעיר הנו נושא מורכב ובעצם דורש בעל מקצוע בתחום זה. בבית החולים רמב"ם את התחום המטבולי מנהלת הפרופ' איש שלום. בתחום מומחיותה האבחון והיכולות לענות על שאלות אלו. מומחים בתחום זה קיימים ברוב בתי החולים. בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים