כאב בברך...

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

07/04/2009 | 11:58 | מאת: יעקב

הגעתי למסקנה שמי שנפצע בברך נוצר טראומה ולדעתי הוא יסבול הרבה זמן ואין לדעת מתי המצב יחזור וגם להיכנס לניתוח זה לא תמיד הכי טוב ואל תגידו לי שזה לא נכון..........................? לצערי נסיון אישי

12/04/2009 | 08:23 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה יש מגוון רחב של פגיעות ברך, לעיתים מחלימות מהר ולעיתים לאט, לעיתים לא מחלימות כלל. הפגיעה קשורה לפרמטרים רבים. ככלל, יש צדק בדבריך, רלוונטי למטופלים רבים אך אצל אחרים ההחלמה מהירה. בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים