synocrom ודומיו

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

15/03/2009 | 19:23 | מאת: משה

אני מועמד ל-THR לאחר THR ברגל השנייה. שמעתי אתמול על זריקת synocrom העשויה לעזור. מה דעתך?

19/03/2009 | 07:08 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה כאשר מתפתחת בעיה בגוף הרופא שוקל את סוג הטיפול הרלוונטי. כל טיפול מטרתו להוריד כאב, לשפר ולהחזיר תפקוד. כל טיפול צריך להיות מ ו כ ח כדי שהרופא יהיה רשאי להמליץ עליו. אנו מנועים מעיסוק בחומר זה או אחר או סוג משתל זה או אחר כדי למנוע פרסומת חיובית או שלילית. ככלל, "כל טפול יכול לעזור" אבל או לא השאלה. השאלה הנה האם טיפול מסוים ה ו כ ח כעוזר דהיינו, האם נבדקה קבוצת אנשים שקיבלה את הטיפול ומסתבר לאחר מכן שלא היו צריכים ניתוח וכו'. זו דרך החשיבה בברכת הצלחה ד. גרינטל

19/03/2009 | 08:06 | מאת: משה

תודה על תשובתך. קראתי המאמר ב- Arch Orthop Trauma Surg. 2008 March; 128(3): 275–280 והם טוענים שחצי מהנבדקים דחו ניתוח בשלוש שנים לפחות. יש מאמרים נגד? שוב תודה משה

מנהל פורום החלפות מפרקים