מפרק היד

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

11/03/2007 | 22:36 | מאת: בת

בני בן 16 לאחר צילום מרפקים גילה הרופא רגישות מעל לאולקרנון המליץ עך סי טי וגם ניתוח אמר שזה משהו מולד יש לו הגבלה בתנועות האמות פרונציה מימין 30 מעלות משמאל 80 מעלות סופנציה מימין 30 מעלות משמאל 10 מעלות לילד יש לפעמים כאבים מאחר והוא משחק כדורגל אנחנו לא מבינים מה זה הרופא אמר שהוא צריך להיות במנוחה

11/03/2007 | 23:23 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לבת שלום במכתבך את מתארת בעיה של כף היד אך אנסה לענות באופן כללי. את מתארת בעיה המביאה לכאב מעת לעת במרפק, כאשר בבדיקה קיים הבדל בתנועות הסיבוביות בשתי הגפיים העליונות, מומחה הזמין CT ואף הכין אותך לאפשרות לניתוח. קשה מאד לענות מעבר לכך ללא בדיקת הילד, עיון בצילומי הרנטגן וב CT. בעצם משתמש שקיים צורך בחוות דעת נוספת. לכן אני ממליץ לפנות לכירורג יד נוסף בתחום מגורייך ולשאול אותו ולקבל את חוות דעתו לעניין זה בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים