מפגשי מומחים

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

11/03/2007 | 10:17 | מאת: Nina

מומלץ מאד! יש הרצאות של אורתופדים החודש בכל הארץ http://www.mifrakim.co.il/quality/?aid=0fa772ce7b31bdb0bcdbf2e97cbc2ec6&did=26 כאן הרשימה . כדאי להתקשר לפרק חדש בחיים- 2505* הייתי במפגש כזה וזה ממש מעולה. נינה

11/03/2007 | 14:28 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לנינה אחד הדברים החשובים בכל פורום הנו היותו בלתי תלוי ולא משמש לפרסומת לא לתרופות, לא למשתלים, לא למנתחים ולא לאתרים. לכן אבקש בכל לשון של בקשה לא להשתמש באתר לפרסומת. האתר נועד לצורך המטופלים המבקשים להרחיב מעט ידע או עצה. משום מה אלו התומכים ב 'פרק חדש בחיים' נוטים להכנס לאתר זה ולעשות בו כבשלהם. לכן אבקש שנית: לא להשתמש באתר כפרסומת. בכבוד רב ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים