ברך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

16/02/2009 | 16:25 | מאת: iser

אני איני יכול ללכת מבלי לסבול כאבים בברכיים שניהם. אתמול עשיתי צילום של שני הברכיים: הצרות של רווח המפרק בשני הצדדים שינויים דגנרטיביים בשטחי המפרק בשני הצדדים לפני כ-5 חודשים התוצאות היו: היצרות רווח משני הצדדים מימין שינויים ליטים באספקט מדיאלי של מטאפיזה הירך משמאל שינויים ליטיים בפלטה מידאלי של עצם הטיביה מיפוי קליטה ניוונית מידאלית בברך שמאל מימין קליטה פתלוגית ממוקדת מדיאלית נראה כ- AVN מיואש!!! iser

19/02/2009 | 07:06 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לאיסר שלום מייאש? ממש לא !! תהליך ניוון של הברכיים משותף לאנשים רבים. רובם לא נזקקים לניתוח. בדרך כלל ההתקף נמשך למספר חדשים ומשתפר והמחשבה צריכה להפוך "שפשוף כואב" ל "שפשוף לא כואב", על ידי פיסיותרפיה, הזרקות, תרופות. ישנם סוגי מנעלים שאמורים לשפר את המצב כך שיש טווח רחב של טיפולים שעוזרים לאנשים (אחרת היו נמחקים מהמפה) כך שעקב המהלך הטבעי והטיפולים הקיימים רוב האנשים מסתדרים ולא מגיעים לצורך לניתוח.... בהצלחה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים