מפרקי ברכיים

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

07/03/2007 | 09:56 | מאת: תמר

לפני 20 שנה הוצאו לי מפרקי שתי הברכיים. אני סובלת מהגבלה בתנועתיות ומחושים. האם כדאי להחליף המפרקים?

10/03/2007 | 19:01 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לתמר שלום אחת השאלות שלוקח שנים רבות כדי להיות מסוגל לענות עליהן הנה השאלה ששאלת. התשובה מורכבת וצריך לקחת בחשבון גיל, סימפטומים, מידת ההפרעה, ממצאי הבדיקה, צילומי רנטגן ולפעמים בדיקות נוספות. רק אז ניתן לענות בצורה מושכלת. משמעותו של דבר שאת צריכה להפגש עם מנתח בתחום זה. אין אני יודע היכן את מתגוררת אבל בכל מחלקה אורתופדית יש מנתח אחד או יותר העוסק בתחום זה ויכול לענות על שאלה זו ולהציע את הטיפול הרלוונטי בברכה ד"ר גרינטל

13/03/2007 | 10:24 | מאת: holdengreber vera

שלום רב. אני זקוקה לניתוח החלפת פרק הירך. הייתי מאד אסירת תודה לקבל המלצה על רופא באיזור חיפה שהוא נכלל בהסדר עם המושלם של קופ"ח כללית. בתקוה שתמליצו על רופא טוב. מודה על כך מראש. ורה

מנהל פורום החלפות מפרקים