פגיעה בברך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

08/11/2008 | 12:04 | מאת: אלון

מהי הפעילות הספורטיבית המותרת לאחר פגיעה בסחוס בברך בדרגות הבאות ולאחר ניתוח : 1.נזק דרגה 4 MFC. 2.נזק דרגה 3 סולקוספמורלי. 3.נזק דרגה 1 בפיקה. 5 חודשים לאחר הניתוח עדיין ישנה צליעה בהליכה ולפעמים בריחה של הברך,קושי בעליית מדרגות,וכאבים חזקים בנסיון לרוץ. כמו כן בבקרים לוקח זמן עד שהברך חוזרת לעצמה בעיקר בהתעוררות. האם זהו המצב שאני אמור לחיות עימו,אני בן 32. הוזרק לי לברך דיפרוספן ולידוקאין ולאחר זמן מה סדרה של ארטריז אך ללא הועיל.

09/11/2008 | 07:08 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לאלון שלום כתמיד השאלות שלך קשות..... לא קל לענות ולתת המלצה למטופל שלא מכירים. לכן קיימת חובת הזהירות. אחד הכללים אומר שכל פעילות ספורטיבית שאינה גורמת כאב לא בזמן הפעילות ולא אחריה מותרת. יחד עם זאת חשוב שתתייעץ עם הרופא המנתח שלך ותקבל אישורו לפעילות.... בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים