מפרק ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

06/03/2007 | 21:33 | מאת: דונה

איך לא המציאו השתלת סחוס כגון סיליקון? למה צריך לעבור ניתוח כזה קשה והחלמה כה ארוכה במפרק ירך שחוק? תודה לתשובתך מראש.

10/03/2007 | 18:58 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לדונה שלומות זו הנה שאלת השאלות. לצערי הרבה בעיות שנראות פשוטות הנן מורכבות ביותר וגם במקומות הטובים ביותר בעולם מצליחים לענות חלקית עליהן. כאשר נכנסים לעומק הבעיה של ניוון במפרק מסתבר שזו בעיה מורכבת ביותר והגורמים המשפיעים הנם כל כך רבים שכל תשובה לרגע נראית מושלמת מסתבר שהנה חלקית עם חסרונות רבים ותופעות לואי.... קיימים תחומים רבים שהנם פשוטים לכאורה ומסובכים ביותר: "שלום" "אהבה" ועוד רבים בתחומים שונים של החיים והפרק המנוון הנו אחד מהם... בברכת שבוע טוב ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים