החלפת פרק ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

10/10/2008 | 00:04 | מאת: שיר

צריכה לעבור החלפת פרק ירך,אולי יתאפשר RECARFACING איזה בדיקות מומלץ לעבור לפני הניתוח : צפיפות עצם? CT ? האם לדעתך מדרסים יכולים להשפיע כרגע,לפני הניתוח ,על הפחתת הכאבים? תודה

22/10/2008 | 08:05 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה כאשר המנתח מתכנן ניתוח THR מכל סוג שהוא כולל Resurfacing הוא קודם כל בודק, מעיין בצילומי רנטגן. בדרך כלל הדבר מספק. לעיתים צריך CT אך לא באופן שכיח. ההכנה להרדמה דורשת פרמטרים נוספים וזה כמובן חלק מתהליך ההכנה לניתוח. ( בדיקות דם, שתן, צילום חזה וכו') בהצלחה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים