טיפול בשחיקת סחוס בברכיים

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

12/02/2007 | 21:57 | מאת: ברברה

שלום לדוקטור אני סובלת מזה שנים משחיקת סחוס בשני הברכיים . עברתי את כל הטיפולים הקונבנציונאלים.כדורים;זריקות; פיזיותרפיה.מה עוד נשאר; מלבד ניתוח שנאמר לי שאני צעירה מידי לזה. שמעתי על טיפול המתבצע בהרדמה אפידורלית . אם אפשר לקבל על כך מידע אודה לך מאוד. ברברה.

13/02/2007 | 13:09 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה אנא ספרי לנו מעט יותר על עצמך: גיל, מקצוע. אלו פרטי רקע משמעותיים. ככלל, הרדמה אפידורלית הנה סוג של הרדמה אך לא פרטת על איזה טפול מדובר, מהו הטיפול שבעניינו את מתלבטת. בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים