שינויים ניווניים-תודה + שאלה

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

07/07/2008 | 15:30 | מאת: גלית

ד"ר שלום, ראשית, אני מודה לך מראש על תשובתך. צדקת במה שכתבת - שבשבוע שעבר לא היו לה כאבים ולא ידענו על השינויים הניווניים ופתאום בגלל הכאבים והצילום שעשתה - נודע לנו על כך - ואנו מודאגים מאוד. רציתי לשאול, האם פעילות מאומצת מסוכנת לה? פעילות מאומצת כמו טיפול בילד? פעילות "ספורטיבית" אמא שלי עושה פעמיים בשבוע-שעה כל פעם. האם היא צריכה לעשות יותר הליכות, למשל? אני מודה לך שוב. גלית

08/07/2008 | 09:13 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלומות יש כלל שלעיתים קרובות נמצא יעיל, ניתן להפעיל אותו גם ללא הכרת המטופל: פעילות רגילה של יום יום, אותה פעילות שאדם רגיל לבצע, במידה ושלא גורמת כאב, לא במהלך הפעילות ולא אחריה, בדרך כלל מותרת. כמובן שהכי בטוח הנו לשאול את הרופא המטפל.... בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים