כאב ברך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

05/07/2008 | 07:27 | מאת: אלווריון

יש לי כאב ברך חזק מאודדדד גם קרע בבמינסקוס האם אני גם לאחר החלפת ירך THR בדיקה אצל פיזטרפיטיס נאמר לי שאולי צריך להיחליף את ברך ? ניתן גם להחליף ברך למורות ששאברתי החלה ירך ? מה גם את ברך? אנ בן 40 אך מחלפים גם את ברך נישמע מפחידדדד הרי צריך לעבור אחרי 10 שנים החלפת ירך

06/07/2008 | 07:04 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה לעיתים קיים צורך בהחלפת מפרק נוסף כאשר הניוון בו קשה ומגביל ונוצר מצב שאין ברירה. אבל החשיבה צריכה להיות בשיקול דעת, לאחר בדיקה פיזיקלית, לאחר עיון בצילומי ברכיים בעמידה, לאחר הבנה לגבי הטיפול השמרני. הפיסיותרפיסטים בדרך כלל הנם אנשי מקצוע מעולים אך קשה מאד להסתמך על שיחה עם פיסיותרפיסט כמקור להחלטה. לכן חשוב להיבדק בצורה טובה ומסודרת ולקבל תשובה על השאלה.... בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים